Misiune

 

Rio vă primește cu brațele deschise!

 

Rio a însemnat întotdeauna întotdeauna căldură, empatie și bucurie. Acestea sunt valorile cu care ne identificăm și cu care ne-am încumetat să pornim la drum. Tot ele sunt și firul roșu care ne-a marcat evoluția de până acum. Datorită acestor principii de la care nu avem cum să ne abatem, am crescut frumos și ne propunem să inovăm modul în care predăm și interacționăm cu copiii și comunitatea.

 

Valori

 

Învățare individuală

 

Înțelegem că toți copiii învață și se exprimă în moduri diferite, așa că încercăm să le furnizăm experiențe care să îi încurajeze să-și folosească toate simțurile și folosim variate stiluri de predare pentru a satisface aceste nevoi. Programul nostru sprijină dezvoltarea copilului ca un tot, luând în calcul mediul social și cultural. Gândirea creativă, abilitățile sociale și independența sunt scopuri primare ale RIO. Prin urmare, valorificăm și apreciem oportunitățile de învățare care apar și le integrăm în activitatea zilnică. Vezi Activități extracurriculare în cadrul programului zilnic.

 

Atmosferă caldă și liniștitoare - În același timp, apreciem nevoia copilului de a se minuna și de a reflecta în liniște, echilibrată de introducerea de experiențe stimulante și materiale atractive care inspiră și implică mintea, inima și corpul.

 

Comunicare și colaborare – în interiorul și între grupurile de copii, părinți și cadre didactice.

 

Exemple pozitive de bune maniere și abilități de socializare – încurajăm copiii să coopereze, interacționeze, să-i aprecieze și să-i respecte pe ceilalți pentru a deveni persoane politicoase, încrezătoare și capabile să acționeze cu compasiune.

 

Este important pentru noi ca toți copiii să fie fericiți și să iubească să învețe.

 

„Hotărârea de a avea un copil este cea mai importantă. Este ca și cum ai decide ca inima ta să fie, pentru totdeauna, în afara corpului.” – Elizabeth Stone

 

Despre Rio

La Rio promovăm educația care are ca scop formarea de copii fericiți, conectați la lumea din jurul lor și sănătoși și părinți care sunt actori interesați și implicați în orice are loc în viața propriilor copii. suntem motivați de compasiune, inovare în educație și profesionalism.

Adresă: Strada Luigi Galvani Nr. 13A, Sector 2, București

Telefon: 0748 633 314

SOCIAL MEDIA

Folosim cookie-urile în scopuri de marketing și analiză pentru a vă oferi cea mai bună experiență.
Detalii De acord