Principala caracteristică a profesorilor noştri o reprezintă dorinţa de a descoperi valoarea fiecărui elev. Toți copiii au un potenţial incontestabil și talente înnăscute, iar profesorii noştri îi încurajează şi îi motivează pe fiecare în parte, respectând dorinţa lor de a afla lucruri noi, de a fi creativi, respectaţi, ascultaţi și valorizaţi.

 

Echipa Rio este alcătuită din cadre didactice calificate, profesori colaboratori pentru cursurile opționale, îngrijitoare de copii, asistentă medicală și bucătarese.

 

Întreaga echipă se află în permanentă dezvoltare personală și profesională, prin participarea la cursuri variate, pentru a oferi copiilor educație la standarde înalte.

 

Grădinița Rio colaborarează cu psihologul Lorena Mincu, care consiliază săptămânal cadrele didactice și susține traininguri pentru acestea.

 

  

 

Despre Rio

Dacă îți dorești pentru copilul tău o grădiniță care să fie atractivă și performantă în același timp, primitoare și care respectă standarde profesionale superioare, atunci RIO este răspunsul pe care-l cauți.

Adresă: Strada Luigi Galvani Nr. 13A, Sector 2, București

Telefon: 0748 633 314

 

unesco rio

SOCIAL MEDIA

Folosim cookie-urile în scopuri de marketing și analiză pentru a vă oferi cea mai bună experiență.
Detalii De acord