Andreea Berdilă

Manager

Am pornit aventura Rio pentru ca propriul copil să aibă parte de cel mai frumos început în viață posibil. De atunci am avut bucuria de a cunoaște alte sute de copii. Pentru fiecare în parte am creat o mică părticică de suflet. Suflet pe care-l pun în tot ceea ce creăm noi aici. Îmi place să cred că Rio este o fabrică de amintiri grozave.

Monica Avramescu

Manager și coordonator programe

Cum aș descrie pe scurt job-ul meu la Rio: manager, om de știință, filosof, profesor și orice mai este nevoie pentru ca toți copiii noștri să fie fericiți și să plece acasă veseli, bine hrăniți și încântați de cunoaștere. Știu că, în fiecare dimineață, încep o nouă aventură. Și mă înarmez cu răbdare, înțelegere și simțul umorului să îi ajut pe toți din jurul meu.

Carmen Gherman

Director educațional

Grădinița Rio este autorizată ARACIP. Ceea ce aduce cu sine necesitatea respectării normelor legislative în vigoare. Adică rigurozitate a programului, fluiditate a unei structuri stabilite, copii extrem de bine pregătiți care să ajungă la școală cu toate abilitățile necesare bifate. Colaborarea cu părinții și copiii într-o grădiniță privată se bazează pe încredere, respect reciproc și transparență. Lucruri care îmi ghidează cariera și munca.

Daiana Mavlea

Profesor de engleză

Spun adesea, mai în glumă, mai în serios, că, predatul la grădiniță îmi creează niște superputeri care mă păzesc de multe rele. Printre care frica. Frica de ridicol, de a încerca soluții noi, de a mă expune zilnic. Un copil de grădiniță este o forță a naturii care te obligă să o întâmpini cu umor, inventivitate și dragoste. Și ador să-mi susțin lecțiile prin materiale pe care le aduc la viață cu gândul la ei.

  

 

Despre Rio

La Rio promovăm educația care are ca scop formarea de copii fericiți, conectați la lumea din jurul lor și sănătoși și părinți care sunt actori interesați și implicați în orice are loc în viața propriilor copii. suntem motivați de compasiune, inovare în educație și profesionalism.

Adresă: Strada Luigi Galvani Nr. 13A, Sector 2, București

Telefon: 0748 633 314

SOCIAL MEDIA

Folosim cookie-urile în scopuri de marketing și analiză pentru a vă oferi cea mai bună experiență.
Detalii De acord