Dacă îți dorești o grădiniță pentru copilul tău care să fie atractivă și performantă în același timp, primitoare și care respectă standarde profesionale superioare, atunci RIO este răspunsul pe care-l cauți.

 

Avem cadre didactice calificate și înțelegem că fiecare copil reprezintă o lume. De aceea obiectivele noastre au în vedere în primul rând JOACA. Joaca este activitatea de bază a copilului, prin care acesta învață despre lumea din jurul lui. Curriculum-ul nostru este bazat pe joacă și ia în calcul interesele copilului, nevoile și abilitățile sale. Experiența ne-a învățat că vârsta preșcolară este perioada în care cei mici sunt avizi să învețe despre ceea ce îi înconjoară.

 

Copiii sunt dotați cu o curiozitate înnăscută. Astfel rolul educatorului este de a se folosi de acesta curiozitate și de a o modela într-un proces rațional, logic și sustenabil de gândire. Acesta poate fi cel mai eficient când cei mici trec prin experiențe interesante, cu multe elemente practice. Scopul nostru ultim este de a deschide ușa învățării și de a-i face pe copii s-o iubească, pentru a se automotiva să continue învățarea pe tot parcursul vieții.

 

Este important pentru noi ca toți copiii să fie fericiți și să iubească să învețe.


Înființată în anul 2012, grădința RIO a crescut odată cu primii ei copii. După Eric și Luca au urmat sute de alți prieteni cu care ne mândrim, oriunde sunt ei acum. Mai întâi am fost creșă, apoi creșă și grupă mică. Acum Rio oferă servicii educaționale pentru toată perioada vârstei preșcolare, dar și cursuri after-school. Din toamna anului 2019, Rio devine și centru de pregătire pentru examenele Cambridge. Rio – Centrul de limbi străine oferă cursuri intensive de engleză în vederea obținerii, la sfârșitul anului școlar, a unei dimplome Cambridge. Mai multe detalii aici.


Rio le oferă copiilor atenția de care au nevoie pentru a crește și a deveni persoane fericite, sănătoase și încrezătoare în propriile forțe. Mediul de învățare este unul pozitiv și stimulant, dispunând de resursele educaționale pentru a hrăni interesele variate ale celor mici.

 

Despre Rio

La Rio promovăm educația care are ca scop formarea de copii fericiți, conectați la lumea din jurul lor și sănătoși și părinți care sunt actori interesați și implicați în orice are loc în viața propriilor copii. suntem motivați de compasiune, inovare în educație și profesionalism.

Adresă: Strada Luigi Galvani Nr. 13A, Sector 2, București

Telefon: 0748 633 314

SOCIAL MEDIA

Folosim cookie-urile în scopuri de marketing și analiză pentru a vă oferi cea mai bună experiență.
Detalii De acord