Dacă îți dorești pentru copilul tău o grădiniță care să fie atractivă și performantă în același timp, primitoare și care respectă standarde profesionale superioare, atunci RIO este răspunsul pe care-l cauți.

 

Avem cadre didactice calificate și înțelegem că fiecare copil reprezintă o lume. De aceea metoda principală de învățare în cadrul grădiniței noastre este JOACA. Joaca este activitatea de bază a copilului, prin care acesta învață despre lumea din jurul lui. Abordarea noastră pornește de la interesele copilului, nevoile și abilitățile sale. Experiența ne-a învățat că vârsta preșcolară este perioada în care cei mici sunt dornici să învețe despre ceea ce îi înconjoară.

 

Copiii sunt dotați cu o curiozitate înnăscută. Astfel rolul educatorului este de a se folosi de acesta curiozitate și de a o modela într-un proces rațional, logic și sustenabil de gândire. Acesta poate fi cel mai eficient când cei mici trec prin experiențe interesante, cu multe elemente practice. Scopul nostru ultim este de a deschide ușa învățării și de a-i face pe copii s-o iubească, pentru a se automotiva să continue învățarea pe tot parcursul vieții.

 

Este important pentru noi ca toți copiii să fie fericiți și să iubească să învețe.


Înființată în anul 2012, grădința RIO a crescut odată cu primii ei copii. După Eric și Luca, au urmat sute de alți prieteni cu care ne mândrim, oriunde sunt ei acum. Mai întâi am fost creșă, apoi creșă și grupă mică. Acum Rio oferă servicii educaționale pentru toată perioada vârstei preșcolare, dar și cursuri after-school.


Rio le oferă copiilor atenția de care au nevoie pentru a crește și a deveni persoane fericite, sănătoase și încrezătoare în propriile forțe. Mediul de învățare este unul pozitiv și stimulant, dispunând de resursele educaționale pentru a hrăni interesele variate ale celor mici.

 

Despre Rio

Dacă îți dorești pentru copilul tău o grădiniță care să fie atractivă și performantă în același timp, primitoare și care respectă standarde profesionale superioare, atunci RIO este răspunsul pe care-l cauți.

Adresă: Strada Luigi Galvani Nr. 13A, Sector 2, București

Telefon: 0748 633 314

 

unesco rio

SOCIAL MEDIA

Folosim cookie-urile în scopuri de marketing și analiză pentru a vă oferi cea mai bună experiență.
Detalii De acord