Despre Noi

„Hotărârea de a avea un copil este cea mai importantă. Este ca și cum ai decide
ca inima ta să fie, pentru totdeauna, în afara corpului.” – Elizabeth Stone

la rio aducem lumină în ochii ȘI INIMA copiilor!

Misiune și filosofie

Furnizarea unei educații calificate care-i pregătește pe copii pentru viitor, sprijinindu-le dezvoltarea pentru a deveni cetățeni ai lumii și mândri reprezentanți ai culturilor lor naționale.

Punerea accentului pe dezvoltarea personală și academică a grădinarilor și grădinărițelor, pentru ca aceștia să devină mai ușor adaptabili, morali, capabili de gândire independentă și cooperanți.

 

Dacă îți dorești o grădiniță pentru copilul tău care să fie atractivă și performantă în același timp, primitoare și care respectă standarde profesionale superioare, atunci RIO este răspunsul pe care-l cauți.

Avem cadre didactice calificate și înțelegem că fiecare copil reprezintă o lume. De aceea obiectivele noastre au în vedere în primul rând JOACA. Joaca este activitatea de bază a copilului, prin care acesta învață despre lumea din jurul lui. Curriculum-ul nostru este bazat pe joacă și ia în calcul interesele copilului, nevoile și abilitățile sale. Experiența ne-a învățat că vârsta preșcolară este perioada în care cei mici sunt avizi să învețe despre ceea ce îi înconjoară.

Copiii sunt dotați cu o curiozitate înnăscută. și noi credem că rolul educatorului este de a se folosi de acesta curiozitate și de ao modela într-un proces rațiobnal, logic și sustenabil de gândire. Acesta poate fi cel mai eficient când cei mici trec prin experiențe interesante, cu multe elemente practice. Scopul nostru ultim este de a deschide ușa învățării și de a-i face pe copii s-o iubească, pentru a se automotiva să continue învățarea pe tot parcursul vieții.

Variantele de meniu stabilite de medicul nutriționist și aprobate de medicul nostru pediatru, vor fi preparate zilnic în bucătăria proprie, din cele mai proaspete ingrediente.

Scurt istoric

Deschisă din anul 2012, Grădinița RIO furnizează educație timpurie de înaltă calitate copiilor cu vârste între 1 an și 6 ani, prin intermediul programelor sale special gândite a fi centrate pe copil. Bunăstarea și buna dezvoltare a fiecărui copil în parte este scopul nostru primordial. Le oferim copiilor atenția de care au nevoie pentru a deveni persoane fericite, sănătoase și încrezătoare în popriile aptitudini.

Echipa

Echipa grădiniței RIO va avea grijă de copilul dumneavoastră pe toată durata anului, începand cu ora 8 și terminând cu ora 19, excepție făcând doar două săptămâni, de Crăciun și de Paști. Toți acești pași pe care copilul dumneavoastră îi va parcurge zilnic alături de noi, îi veți putea urmări, în timp real, prin sistemul video de supraveghere.